perjantai 26. helmikuuta 2010

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä(llinen)


It ain't residues of plaster

Kipsi lähti jalasta perjantaina ja alta paljastui miehekkäällä karvoituksella varustettu koipi ja kuollutta ihoa kuuden viikon edestä. yök..

torstai 11. helmikuuta 2010

110210



tilaustyöt


Huh, vihdoin valmiit :) On vähän eri asia tehdä juttuja itelleen kuin muille. Meinasin ruveta stressaamaan näiden kahden kanssa kun niissä tuntu koko ajan olevan joku kohta vinksallaan tai lakkaus persiillään ja itessä tuppaa olemaan ripaus taipumusta perfektionismiin :D

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

hulluja jääpuikkoja

they're HUGE ! tänään saadut kaks uutta + vanha vs-mittari. Ilmeisesti precisionia ei vaan saa käyttää ollenkaan muuten ku ketojen mittaamiseen, joka on aika turhauttavaa koska se on markkinoiden ainoa mittari jolla voi mitata sekä verensokerin että ketoaineet. Jos olisin halunnu pelkän ketomittarin niin olisin sen kyllä erikseen pyytänyt ..

mut toi aviva nano on kyllä itseasiassa aika söötti. Et ei varmaan pitäis valittaa että lykättiin useampi mittari kouraan

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

lazy sunday

vastalakatut
& delicious presents from Italy:

lauantai 6. helmikuuta 2010

5/6

Kipsikenkä, jota mun pitää käyttää vikat viikot kipsin kanssa. Sitä ihmistä, joka ton on suunnitellu ni pitäis hutkia pesismailalla o_o En olis aluks halunnut koskee tohon pitkällä tikullakaan, mut perusteellisen desinfioinnin ja kuivauksen jälkeen se menettelee.
sitkeet sissit jaksaa roikkuu.

maanantai 1. helmikuuta 2010

010210


yökukkumiskuva